Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2012 02:07 - Алтаир Харабо като Ромина
Автор: desitomova Категория: Забавление   
Прочетен: 2087 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.03.2012 02:10


image

Десислава Томова

В момента в България по БТВ Лейди се излъчва мексиканската теленовела  „В името на любовта”, произведена от Телевиса. Това е римейк на „Окови от огорчение” (1991 г.). Снимките на „В името на любовта” започват на 4 август 2008. Премиерата на филма в САЩ беше на 7 юли  2009 г. по Univision и завърши своето излъчване на 7 март 2010 г. с два часа голям финал от епизоди 170 и 171. А DVD с теленовелата е пуснато на 13 юли 2010.

Блестящата актриса Алтаир Харабо познаваме от ролята й на Ромина. Красавицата е родена в Мексико през 1986 година, зодия Лъв. Името й Алтаир на арабски означава „орел”. Тя е една от най-популярните звезди на Мексико. Със зашеметяваща си фигура и красиво лице, тази талантлива млада актриса придоби световна известност, когато тя изигра Исела, в теленовелата (2004) „Невинната ти”. В лентата са включени и няколко други талантливи актьори, включително и Камила Соди. Още преди това, мексиканката е  вече  много популярна  звезда от сапунени опери и международно признат модел. Родителите й са съвременно мислещи хора и я подкрепят във всичко.

Алтаир започва актьорската си кариера през 2002 година. След големия успех на ”Невинната ти”, тя получава поддържащата роля на Вайе в „Любовта е безценна” през 2005 г. В същата теленовела тя играе и ролята на Ванеса Монте. Когато Алтаир поема допълнителни роли, нейната слава започна да се разраства. Снимките й като модел  започват да се появяват из интернет и скоро Алтаир е международна звезда.

През 2006 г. Aлтаир Харабо изобразява Афродита Карвахал в „Пощенски код”. Това шоу е насочено към тийнейджърската публика и Алтаир наистина сполучи, тъй като тя великолепно хвана тази роля. Тази програма беше сравнена с някои от американските истории за успеха на тийнейджърки, включително Бевърли Хилс 90210 и сензацията „Спасители на плажа”. „Пощенски код” става много успешен по целия свят, въпреки че никога не получи признание  в родната си страна Мексико.

През 2009 г. тя отново е забелязана за превъплъщението си като Ромина в теленовелата „В името на любовта”. През същата година й е била предложена ролята на Лорена Мендизабал в „Моя грях”.

Суперзвездата се справя добре сьс славата и богатство. Тя е определяна като един от най-добрите модели в света и изглежда, че е запазила същото безгрижно отношение кьм света както в началото. Нейната кариера на модел продължава да расте с повече от един милион снимки просто с едно кликване на мишката.

Въпреки невероятния си външен вид, таланта й на актриса я отвежда до там където е днес. Тази изгряваща млада звезда е овладяла всяка роля, която е поела.

През 2009 година Алтаир имаше романс с мексиканския актьор, певец и модел Еухенио Силер, с когото не се разделяше нито за минута. Те се разхождаха по горещите плажове на Акапулко. Свърза ги общата им работа по теленовелата „По дяволите красавиците”, където те трябваше да пресъздадат един красив романс, който ако се съди по летуващите и репортерите между двамата актьори има нещо повече от приятелство. И не е никак учудващо колегите, които си партнират да се влюбят един в друг.

.

Алтаир получи нагарадата "Сребърна богиня" за изпълнението й в първия й филм, озаглавен "Пука ми за теб”. Тя разкрива, че няма да има проблем да се снима гола в филм, ако ролята го оправдава. В интервю на актрисата за сайта entretenimiento.aollatino.com (5 май 2010), озаглавено „Алтаир Харабо не се страхува да се съблече” (Altair Jarabo no le teme a los desnudos) тя казва относно филма: "За мен това беше страхотно преживяване. Това е филм без голота, без ругатни или нещо подобно. За мен е чест да бъда номинирана за тази награда.”

Тя обожава да прави кино. На въпроса: каква е разликата между киното и телевизията за нея като актриса тя отговаря: 

"Това е една напълно различна вселена. По принцип, в киното има повече планиране, имаш повече време да навлезеш в персонажа, сцените се повтарят по хиляда пъти под всеки възможен ъгъл. Един актьор трябва да има достатъчно памет и трябва да се научи да прави нещата добре. На ден в киното снимам сцена или две, а в телевизията, която не пренебрегвам се правят по четиридесет сцени."

Алтаир, позната на всички като „подлата” от испанските теленовели, казва, че сега не е готова да рискува за да опита късмета си в Холивуд и да замине за Лос Анджелес. Харесва й да живее в Мексико и е доволна от това, което е постигнала. Това не означава, че е конформистка, но счита че всичко трябва да си дойде с времето. Да започне от нулата за нея означава: „Да оставя работата си в Мексико за известно време докато си намеря мениджър, роли и докато се установя някъде. Ще трябва да предвидя дълго време за адаптиране. В този момент не искам да правя тези жертви. По-добре по нататък.”

За голотата, като цяло, актрисата споделя:

"Не се стархувам да се снимам гола. Не съм лицимерна. Винаги има известна свенливост. Мисля, че сцената на двама човека, които се отдават един на друг, разбира се може да бъде красива. За съжаление отнема част от добродетелта, защото много режисьори използват голотата като единствената атракция и правят филми почти граничещи с порното вместо да представят истинска история. Склонна съм да направя художествена сцена на двама души, които правят любов, но се старая да запазя своя образ в телевизията и в киното.”

На провокативното запитване дали ако й предложат гола сцена ще я приеме, тя отговаря: „Да, ако историята ми харесва, ако е добре менажирано и само при условие, че се доверя на вкуса на режисьора.”

Вратите за Алтаир Харабо са отворени за идните години. Феновете й ще бъдат в състояние да видят повече от нея, тъй като тя пое най-новата си главна роля като Илития Порта-Лопес Риверо в „Изпълни ме с любов”. Като всяка истинска звезда, Алтаир продължава да блести във всичко, което прави.

Статията е публикувана във в. "ТВ сага" на 1-7 март 2012

image

 

 

 

 







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: desitomova
Категория: Лични дневници
Прочетен: 492325
Постинги: 142
Коментари: 15
Гласове: 227
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930